Δημοκρατία είναι όταν χτυπάει κάποιος την πόρτα σου στις έξι η ώρα το πρωί και είναι ο γαλατάς. Henri Jeanson, 1900-1970, Γάλλος συγγραφέας

Ράσφορντ: «Ανιδιοτέλεια, καλοσύνη, συντροφικότητα, αυτή είναι η Αγγλία που ξέρω»

23 Οκτωβρίου, 2020

 Έντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση των τοπικών επιχειρήσεων στο κάλεσμα της συνέχισης των δωρεάν σχολικών γευμάτων, εμφανίστηκε ο Άγγλος διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  μετά την καταψήφιση παράτασης της σχετικής διανομής κατά τη διάρκεια των διακοπών μέχρι το Πάσχα του 2021
 Ο Ράσφορντ, ο οποίος βραβεύτηκε για το έργο του στη βοήθεια ευάλωτων παιδιών κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19, υποχρέωσε τον Ιούλιο την κυβέρνηση σε στροφή , προκειμένου να εξασφαλιστούν δωρεάν γευμάτων κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.
 Την περασμένη εβδομάδα, ο 22χρονος πρότεινε την παράταση της εκστρατείας για οικογένειες που λαμβάνουν οικονομική βοήθεια από την κυβέρνηση, μία αναφορά που είχε λάβει περισσότερες από 300.000 υπογραφές.
 Οι βουλευτές την Τετάρτη ψήφισαν κατά  της παράτασης των δωρεάν σχολικών γευμάτων κατά τη διάρκεια των διακοπών μέχρι το Πάσχα του 2021, αλλά δεκάδες τοπικές επιχειρήσεις έχουν έκτοτε προσφερθεί να δώσουν την υποστήριξή τους με τη μορφή γεύματος σε πακέτο.
 «Εκπλήσσομαι από τις προσπάθειες των τοπικών επιχειρήσεων να καλύψουν το κενό πυο δημιυοργείται. Τους ευχαριστώ», δήλωσε ο Ράσφορντ.
«Ανιδιοτέλεια, καλοσύνη, συντροφικότητα, αυτή είναι η Αγγλία που ξέρω».

 

Αντ. Βαζογιάννης

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ένα γκολ κάθε 31′ σε Champions και Europa League

 Ένα γκολ κάθε 31 λεπτά σημειώθηκε κατά μέσο όρο, τόσο στους 16 αγώνες των ομίλων του Champions League, όσο και...

Close