Όταν η γνώση ενός ανθρώπου δεν είναι σε τάξη, όσο περισσότερη έχει, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύγχυσή του. Herbert Spencer, 1820-1903, Βρετανός φιλόσοφος.

Ρ. Δούρου: Άμεση αλλαγή του νομικού πλαισίου για τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

5 Φεβρουαρίου, 2018

Την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών για την αλλαγή του νομικού πλαισίου που διέπει τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, «προκειμένου να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους από την επανάληψη τέτοιων περιστατικών», επισήμανε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, με αφορμή την εκκένωση και σφράγιση παράνομης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Αγία Παρασκευή, ύστερα από παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου,

Η περιφερειάρχης ευχαρίστησε όλους όσοι έδρασαν άμεσα για να μπει τέλος στη λειτουργία της Μονάδας όπου διαβιούσαν σε άθλιες συνθήκες 14 ηλικιωμένοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε δημόσια θεραπευτήρια, νοσοκομεία και το Γηροκομείο Αθηνών.

«Οι συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας, του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Γιώργου Καραμέρου, σε συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, έβαλαν τέλος στην παράταση λειτουργίας αυτού του κολαστηρίου, ανακουφίζοντας 14 ηλικιωμένους συμπολίτες μας. Το γεγονός όμως αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε», προσέθεσε η ίδια.

Περισσότερα στη κατηγορία Υγεία
Ανάκληση τσιπς καλαμποκιού από τον ΕΦΕΤ

Στην ανάκληση τσιπς καλαμποκιού από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Close