Ακόμα κι αν ήξερα ότι αύριο ο κόσμος θα εξαφανιζόταν, εγώ πάλι θα φύτευα σήμερα τη μηλιά μου. - Martin Luther King, 1929-1968, Αφροαμερικανός ηγέτης

Queen Latifah και Γκάμπριελ Γιούνιον κατά της COVID-19

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Με παρουσιάστρια την Queen Latifah και τη συμμετοχή της Γκάμπριελ Γιούνιον και της Κάθριν ΜακΦι – Φόστερ η Αμερικανική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργάνωσε την πρώτη ζωντανή ψηφιακή εκδήλωση συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας #Act4Impact, το περασμένο Σάββατο.

Η Queen Latifah τόνισε ότι η πανδημία του νέου κορονοϊού «έχει κάνει εμφανώς ξεκάθαρες τις τρομακτικές ανισότητες στο έθνος και έφερε στο φως τις ανθρώπινες απώλειες που είχαν οι πιο ευάλωτοι πληθυσμοί». Πρόσθεσε ότι στόχος της εκδήλωσης είναι η παροχή βοήθειας σε άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο από τον ιό – Αφρο-Αμερικανούς, Λατινο-Αμερικανούς και αυτόχθονες κοινότητες.

Η Γκάμπριελ Γιούνιον και ο Ντουέιν Γουέιντ εμφανίστηκαν από το σπίτι τους για να συμμετάσχουν στο #lungflexchallenge, δείχνοντας πόσο μπορεί κανείς να αντέξει με μία μόνο αναπνοή – στην περίπτωσή τους, πόσο θα μπορούσαν να χορέψουν. H Γιούνιον έκανε κάποιες χορευτικές κινήσεις για περίπου 15 δευτερόλεπτα, με τον Γουέιντ να αντέχει λίγα δευτερόλεπτα περισσότερο, κάνοντας την ηθοποιό να υπενθυμίζει στους θεατές ότι ο σύζυγός της τυχαίνει να είναι επαγγελματίας αθλητής με ισχυρή πνευμονική χωρητικότητα. Και οι δύο ενθάρρυναν τους θεατές να συμμετάσχουν επίσης στην πρόκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνουν δωρεά στο # Act4Impact.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
ΙΣΘ:«Μονόδρομος η μάσκα», #εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ

Σε #εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ μετονομάζει φέτος ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ) τις καθιερωμένες ετήσιες δράσεις #εμβολιάζω, με στόχο να συνεισφέρει στην πρόληψη...

Close