Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Πώληση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών πάρκων 47MW από την Μυτιληναίος

14 Φεβρουαρίου, 2020

Την υπογραφή συμφωνίας με θυγατρική της Μότορ Όιλ (Ελλάς) για την πώληση φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 47MW, έναντι τιμήματος 45,8 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Μυτιληναίος.  

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα τέθηκαν σε λειτουργία το δεύτερο εξάμηνο του 2019, με εξασφαλισμένες τιμές βάσει 20ετούς σύμβασης πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας με τον Διαχειριστή ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης  (ΔΑΠΕΕΠ). 

Ο Τομέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Διεθνούς Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) της MYTILINEOS διαθέτει χαρτοφυλάκιο εσωτερικά εγκεκριμένων φωτοβολταϊκών έργων συνολικής ισχύος περίπου 540MW σε αγορές όπως Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Κύπρος, Ν. Κορέα, Μεξικό, και έχει στόχο την ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση  τουλάχιστον 1500 MW φωτοβολταϊκών πάρκων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια. Επίσης έχει ολοκληρώσει περισσότερα από 1,2GW φωτοβολταϊκών έργων και 200MW έργων αποθήκευσης ενέργειας και στις 5 ηπείρους.

Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo της στρατηγικής  του τομέα RSD της MYTILINEOS η οποία βασίζεται στην ανάπτυξη και κατασκευή φωτοβολταϊκών έργων σε διεθνές επίπεδο.
 

Read previous post:
Οταν η Μάλαγα διεκδίκησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο…

    Το... μακρινό 2002 ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν 17 ετών και αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Close