Τα μαθηματικά αξιώματα είναι γενικώς αποδεκτά ως αληθή επειδή κανένας δεν έχει συμφέρον να αποδείξει ότι είναι εσφαλμένα. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής.

Πτώση 34χρονης γυναίκας από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας

9 Ιουλίου, 2020

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο πέφτοντας από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας μια 34χρονη γυναίκα ερευνά η Αστυνομία. Η θανατηφόρα πτώση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην οδό Κρήτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος «η γυναίκα εργαζόταν με σύμβαση έργου στο πρόγραμμα REACT- που αφορά στη στέγαση και φιλοξενία μεταναστών, αιτούντων πολιτικό άσυλο – με καθήκοντα επιμελήτριας διαμερισμάτων. Το πρωί βρέθηκε στην οδό Κρήτης για αυτοψία σε άδειο διαμέρισμα το οποίο θα μισθωνόταν» . Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, «όταν συνάδελφός της που έκανε παρόμοιο έλεγχο σε διαμέρισμα στην ίδια οδό, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της, την αναζήτησε και την βρήκε νεκρή στην αυλή της πολυκατοικίας».Τ ην προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Α.Τ. Χαριλάου-Ανάληψης.

 

Ε.Μπ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη συμμετοχή της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας στην 85η ΔΕΘ

  Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει πλέον οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της συμμετοχής της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας στην...

Close