Το πιο θλιβερό στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι η επιστήμη συγκεντρώνει γνώση πολύ πιο γρήγορα από ό,τι η κοινωνία αποκτά σοφία - Ισαάκ Ασίμοφ (1920-1992, Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας)

Πτολεμαΐδα: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για τη διάκριση του Αντετοκούνμπο

25 Ιούνιος, 2019

του ανταποκριτή μας Σπ.Κουταβά

Τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για τη διάκριση που απέσπασε ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο, ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της κανονικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το NBA, εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής, με ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους ως παίκτης και ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Από την Πτολεμαΐδα όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στο μπασκετικό καμπ, που διοργανώνει η ΔΕΗ για τους μαθητές της πόλης, δήλωσε ότι γνωρίζει τον Αντεντοκούνμπο από παιδί και πρόσθεσε ότι «αυτή του η διάκριση, που μοιάζει εξωπραγματική, οφείλεται στο χαρακτήρα του, στο πάθος και την αγάπη του για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, που τον έκανε με οποιαδήποτε συνθήκες να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να φτάσει τόσο ψηλά».
Συμπλήρωσε ότι «είναι φοβερό αυτό που έχει πετύχει ο Γιάννης, αφού μας απέδειξε ότι δεν υπάρχει αδύνατο και ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να δουλεύεις σκληρά». Του ευχήθηκε, τέλος, να συνεχίσει να εκπροσωπεί  την Ελλάδα με τον ίδιο ζήλο και πάντα με την ίδια σεμνότητα όπως έκανε μέχρι τώρα και εξέφρασε την ελπίδα να «τον χαρούμε και ως πρωταθλητή του ΝΒΑ». 
 

Read previous post:
Ο Λ.Κρέτσος στο «Πρακτορείο FM» : Είναι εμφανές ότι η ΝΔ φοβάται τον διάλογο

«Δυστυχώς είναι εμφανές ότι η Νέα Δημοκρατία φοβάται τον διάλογο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Λευτέρης Κρέτσος, στον ραδιοφωνικό σταθμό του...

Close