Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος. ~Μέγας Αλέξανδρος | (Βασιλεύς Μακεδόνων ) | 356-323 π.Χ.

Πρωτοβουλίες για αναβάθμιση των Εξοχικών Εστιατορίων

Υπηρεσίες προς τα μέλη της Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής και δράσεις που θα αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις των επαγγελματιών που ανήκουν σε αυτήν, αναμένεται να προωθήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση της Ένωσης.

 

Αυτό προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση γνωριμίας που είχε με το νέο πρόεδρο της Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, Ιωάννη Δαβερώνη και το νέο γενικό γραμματέα, Χρήστο Γκόνο, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ένα πλαίσιο συνεργασίας προς όφελος των επαγγελματικών-μελών της ένωσης και ειδικότερα, ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών προς την Ένωση Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, με υπηρεσίες προς τα μέλη της και δράσεις που θα αναβαθμίσουν τους επαγγελματίες που ανήκουν σε αυτήν.

 

Από την πλευρά του, ο κ. Δαβερώνης υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας και συμπράξεων μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ τόνισε ότι στόχος της νέας διοίκησης της Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής είναι να έρθει κοντά στους επαγγελματίες-μέλη της, βρίσκοντας λύσεις στα κρίσιμα για τον κλάδο της μαζικής εστίασης ζητήματα.

 

Read previous post:
Την Πέμπτη απολογούνται ΑΕΚ και Δημητριάδης

Στη συνεδρίαση της προσεχούς Πέμπτης (20/7) θα ασχοληθεί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την πειθαρχική δίωξη που έχει ασκήσει...

Close