Τα μαθηματικά αξιώματα είναι γενικώς αποδεκτά ως αληθή επειδή κανένας δεν έχει συμφέρον να αποδείξει ότι είναι εσφαλμένα. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής.

Πρώτο βήμα στην ανάπτυξη ακινήτων από τη Bugatti με ουρανοξύστη στο Ντουμπάι

30 Μαΐου, 2023

   

Τα σχέδια για ουρανοξύστη 42 ορόφων στο Ντουμπάι έδωσε στη δημοσιότητα η Bugatti. Δημιουργημένος σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Binghatti, ο Bugatti Residences σηματοδοτεί την πλέον πρόσφατη κίνηση στον τομέα κατοικιών από κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων καθώς έχει προηγηθεί η Bentley με ουρανοξύστη 61 ορόφων στη Miami Beach και η Aston Martin η οποία σχεδίασε μια όλο γωνίες μαύρη κατοικία στη Νέα Υόρκη.

Προορισμένος να κατασκευαστεί στην περιοχή Business Bay, ο ουρανοξύστης θα έχει ελικοειδές σχήμα με μπαλκόνια γύρω γύρω, σε όλα τα επίπεδα. Θα διαθέτει 171 διαμερίσματα στα οποία οι δημιουργοί αναφέρονται ως Riviera Mansions και 11 ρετιρέ τα οποία έχουν ονομάσει Sky Mansion Penthouses. Τόσο το σχήμα του κτηρίου όσο και τα εσωτερικά αντλούν από την κληρονομιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας η οποία ιδρύθηκε το 1909.