Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου. Louis Gabriel de Bonald, 1754-1840, Γάλλος στοχαστής

Πρώτη παρουσίαση του νέου Hyundai i10 στην Ελλάδα

8 Νοεμβρίου, 2019

Παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η νέα γενιά του νέου Hyundai i10. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το νέο i10 έχει βελτιωμένες αναλογίες. Η εξωτερική εικόνα του είναι διαφοροποιημένη με χαμηλωμένη οροφή (20 χιλ.) και πιο πλατύ αμάξωμα (20 χιλ.). Αυτές οι βελτιώσεις πλαισιώνονται από τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16″ (προαιρετικός εξοπλισμός).

Η πιο φαρδιά μπροστινή μάσκα εκφράζει έναν σπορ χαρακτήρα ενσωματώνοντας τα στρογγυλά φώτα ημέρας LED, που προσδίδουν μία εκλεπτυσμένη κυψελοειδή δομή. Η πλάγια όψη της νέας γενιάς i10 έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να παρέχει μέγιστο εσωτερικό χώρο.

Η ολική ανασχεδίαση του αμαξώματος αναβαθμίζει τους χώρους επιβατών του νέου i10. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία του εσωτερικού χώρου είναι το επιπλέον πλάτος. Αυξημένη πρακτικότητα προσδίδει, επίσης, ένας επιπλέον ανοικτός χώρος αποθήκευσης πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Τέσσερις διαφορετικοί εσωτερικοί συνδυασμοί χρωμάτων βρίσκονται στη διάθεση των πελατών για ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Το νέο i10 διαθέτει μία σειρά νέων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας. Όλα τα χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας προβάλλονται στην έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία A. Το Apple CarPlay και το Android Auto εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των κινητών τηλεφώνων που βασίζονται στα συστήματα iOS ή Android. Η ασύρματη φόρτιση προσφέρει στους οδηγούς την άνεση ότι η μπαταρία του smartphone τους θα εξαντληθεί σε κάποιο μεγάλο ταξίδι.

Read previous post:
Η Jeep χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα για την κίνηση των πίσω τροχών

Η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς αποτελεί μια σημαντική παράδοση για τον όμιλο FCA και ειδικότερα για την Jeep που...

Close