Η πολιτική είναι ένας χώρος με χαμηλές προσδοκίες και περίεργα μέτριες απαιτήσεις, όπου όλοι είναι καλοί, εκτός αν είναι εγκληματίες, και όλοι είναι σοφοί, εκτός αν είναι - σε γελοίο βαθμό - κάτι άλλο. Frank Moore Colby, 1865-1925, Αμερικανός συγγραφέας

Πρόταση της Μπαρτσελονα για τον Θουμπιμέντι

5 Οκτωβρίου, 2022

    Η Μπαρτσελόνα εξετάζει διάφορες λύσεις για το χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Σέρχι Μπουσκέτς, στα 34 του πλέον χρόνια, το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει από το «Καμπ Νου». Ο Τσάβι έχει καταλήξει στους υποψήφιους αντικαταστάτες του. 
    Πρόκειται για τον Πορτογάλο μέσο της Γουλβς, Ρούμπεν Νέβες, ο οποίος και φέτος κάνει πολύ καλή σεζόν στην Premier League, και τον Βάσκο μέσο της Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμιβέντι Ιμπάνιεζ, ο οποίος είχε καταπληκτική σεζόν πέρσι στο ισπανικό πρωτάθλημα. 
    Οι Καταλανοί στρέφονται στη λύση του 23χρονου διεθνή άσου και μάλιστα βιάζονται, καθώς διαπραγματεύεται επέκταση του συμβολαίου του με τη Σοσιεδάδ και η ρήτρα αποδέσμευσής του θα αυξηθεί στα 90 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση συμφωνίας, κάτι που θα έκανε τη μεταγραφή του πιο περίπλοκη.