Ο πιο φλογερός επαναστάτης θα γίνει συντηρητικός την επόμενη μέρα μετά την επανάσταση. Hannah Arendt, 1906-1975, Γερμανοαμερικανίδα ιστορικός

Πρόταση για μείωση 40% της τελευταίας δόσης στα συμβόλαια άνω των 60.000 ερώ μετέφερε στους παίκτες ο Τσάβι Ρόκα

Μετά από 2,5 μήνες ο Τσάβι Ρόκα μετέβη στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και παρακολούθησε την προπόνηση των «πρασίνων», χωρίς ωστόσο να μιλήσει αναλυτικά και για πολύ ώρα με τον Γιώργο Δώνη, πέρα από έναν τυπικό χαιρετισμό.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» -που πήρε το «ΟΚ» από τους γιατρούς για να πάει στο «Γ. Καλαφάτης», αφού ήταν αρνητικό και το δεύτερο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που έκανε- μίλησε με τους αρχηγούς της ομάδας και τους μετέφερε την πρόταση της διοίκησης για μείωση ύψους 40% της τελευταίας δόσης που έχουν όλοι στα συμβόλαιά τους για την αγωνιστική περίοδο 2019/20, προκειμένου να μετριαστούν οι οικονομικές επιπτώσεις στον προϋπολογισμό της ΠΑΕ, από την πανδημία του κορονοϊού.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά μόνο όσους αμείβονται με ετήσιες απολαβές από 60.000 ευρώ και πάνω (τα υπόλοιπα συμβόλαια δεν θα «πειραχθούν») κι επί της ουσίας αφορά το 10% των συνολικών ετήσιων απολαβών κάθε παίκτη.

Οι παίκτες σε πρώτη φάση, δεν το υποδέχθηκαν και πολύ… θετικά και ειδικά, ορισμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αντέδρασαν λέγοντας πως δεν θέλουν να «κόψουν» ούτε… σεντ από τις απολαβές τους, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κανονικά.

Και πλέον επίκειται το επόμενο στάδιο της διαπραγμάτευσης, με πιθανή αντιπρόταση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Read previous post:
ΥΠΑ Αναθεώρηση ΝΟΤΑΜ: Εκτός από το Αεροδρόμιο της Αθήνας, θα επιτρέπονται οι διεθνείς πτήσεις και για το αεροδρόμιο της Θεσ/νίκης από τις 15 Ιουνίου

Στην αναθεώρηση προϋπάρχουσας αεροπορικής οδηγίας (notam) με την οποία επιτρέπονται οι αφίξεις/αναχωρήσεις όλων των διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Αθήνας...

Close