Κάθε πρόοδος γεννάει μια νέα ελπίδα που εξαρτάται από τη λύση ενός καινούργιου προβλήματος. Ο φάκελος δεν κλείνει ποτέ. Claude Levi-Strauss, 1908-2009, Γάλλος ανθρωπολόγος.

Προτάσεις για τη βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

14 Σεπτέμβριος, 2018

Σειρά προτάσεων για τη βελτίωση του συγκοινωνιακού δικτύου και των αστικών συγκοινωνιών κατέθεσε ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας, στον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, ο κ. Παππάς διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει άμεσα τα αιτήματα της Δημοτικής Αρχής ώστε να δρομολογηθούν λύσεις. Από την πλευρά του, ο κ. Σούλας πρότεινε συγκεκριμένα:
-τη μεταφορά του τερματικού σταθμού του ΟΑΣΘ από το τέρμα της οδού Σμύρνης με Α. Τρίτση σε χώρο άνωθεν του Περιφερειακού, γεγονός που θα συμβάλλει και στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του νεόδμητου οικισμού
και τη μεταφορά του τέρματος της λεωφορειακής γραμμής “ 20 – Μενεμένη” στον  τερματικό σταθμού οδού Σμύρνης με Α. Τρίτση, συμβάλλοντας στην περαιτέρω κάλυψη των αναγκών των κατοίκων στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου.
 

Read previous post:
Κοινό μέτωπο των 10 παραλιακών δήμων της ΠΕΔ-ΚΜ για θαλάσσια αστική συγκοινωνία

Πριν από 130 χρόνια, όταν ξεκίνησαν οι θαλάσσιες αστικές μεταφορές στη Βενετία, τα πράγματα δεν ήταν πολύ απλά.

Close