Διά να αισθανθή κανείς την ιδική του ευτυχίαν, πρέπει να παύση ενοχλούμενος από την ευτυχίαν των άλλων. Δημήτσης Καραμπούρογλου, 1852-1942, Έλληνας γνωμικογράφος

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Κιάτου, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου–Πατρών

27 Ιανουαρίου, 2020

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο, Τρίτη, το βράδυ, στον κόμβο Κιάτου, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες για την ανέγερση μεταλλικών προβόλων, που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία οδό», από αύριο Τρίτη, 28 Ιανουαρίου και ώρα 21:00 το βράδυ, έως τις 06:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 29 Ιανουαρίου, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στους κλάδους εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Αθήνα.
Κατά την διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου και των γειτονικών κόμβων, Ξυλοκάστρου και Ζευγολατιού.

 

Read previous post:
Τον υποβιβασμό, ΠΑΟΚ και Ξάνθης εισηγήθηκε η ΕΕΑ

«Βόμβα«» από την ΕΕΑ! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης με ψήφους 3-2.

Close