Ο άνθρωπος ανέκαθεν ήθελε να ζει σε κοινωνίες, αλλά από την αρχή της ύπαρξής του, αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος της ενεργητικότητάς του για να τις πολεμήσει - Georges Simenon (1903-1989, Βέλγος συγγραφέας)

Προσωπικότητες της Ιταλίας πρωταγωνιστούν σε εκστρατεία για τον καρκίνο

7 Δεκέμβριος, 2018

Προσωπικότητες της μόδας από την Ιταλία προσκλήθηκαν από το Ίδρυμα IEO-CCM για να εμφανιστούν στην πρώτη εκστρατεία του οργανισμού.

Το ίδρυμα υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Ογκολογικό Ινστιτούτο και το Καρδιολογικό Κέντρο του Μοντζίνο στη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη των προσπαθειών πρόληψης του καρκίνου, της ιατρικής εκπαίδευσης και της έρευνας.

Ο πρόεδρος του οίκου Moncler, Ρέμο Ρουφίνι, ο διευθύνων σύμβουλος του Valentino, Στέφανο Σάσι και ο διευθυντής δημιουργικού του ιταλικού οίκου, Πιερπάολο Πιτσόλι είναι μεταξύ των 60 προσωπικοτήτων – από τη μόδα, τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τέχνη, το σχεδιασμό, τη γαστρονομία και τον αθλητισμό που επιστρατεύτηκαν για την εκστρατεία και πόζαραν στον φακό του Τζιοβάνι Γκάστελ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Λούκα Στοπίνι, πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Vogue Italia.

Οι ασπρόμαυρες εικόνες περιλαμβάνουν πορτρέτα του προέδρου του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας, Κάρλο Καπάζα και του επίτιμου προέδρου του, Μπέπε Μοντενέζε.

Read previous post:
«θα κλείσω την καριέρα μου με την Ιντεπεντιέντε»

Επόμενος σταθμός για τον Σέρχιο Αγουέρο, μετά την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι, θα είναι η Αργεντινή και η Ιντεπεντιέντε.

Close