Μπορείς πάντα να προβλέψεις τα γεγονότα αφού έχουν γίνει - Ευγένιος Ιονέσκο

Προστατευτικά ηχοπετάσματα σε Κωνσταντινουπολίτικα και Πυλαιώτικα

15 Μάρτιος, 2019

Περιοχές του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης που υλοποιείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σε πρώτη φάση έχουν επιλεγεί ως περιοχές παρέμβασης η περιφερειακή οδός και συγκεκριμένα κατά μήκος των κατοικημένων περιοχών -μεταξύ άλλων- σε Κωνσταντινουπολίτικα και Πυλαιώτικα.

Το έργο περιλαμβάνει δενδροφυτεύσεις, αλλά και ηχοπετάσματα για την αντιμετώπιση της ηχορύπανσης και για τον περιορισμό του θορύβου.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης διαμορφώνεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ και η εξασφάλιση του ποσού προβλέπεται μέσω των ευρωπαϊκών πόρων.

Για σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας στην περιοχή της Πυλαίας μίλησε ο δήμαρχος Πυλαίας -Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης ώστε, όπως είπε, οι κατοικίες που συνορεύουν με τον περιφερειακό να προστατευθούν από την ηχορύπανση και τον θόρυβο των οχημάτων.

Read previous post:
«Έπεσαν»…έξω οι σύζυγοι των Μέσι και Σουάρες

 H Αντονέλα Ροκούσο και η Σοφία Μπάλντι, συζύγους των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, κλείνουν στις 31...

Close