Οι Έλληνες δεν έχουν συνηθίσει να συζητούν, γι’ αυτό αλληλοσφάζονται. Ιωσήφ Στάλιν, 1879-1953, Σοβιετικός ηγέτης

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη νέα γενιά κέντρων EUROPE DIRECT

1 Ιουλίου, 2020

Φέρνοντας την Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες: Η Επιτροπή προκηρύσσει πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη νέα γενιά κέντρωνEUROPE DIRECT

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε προκήρυξη πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή της επόμενης γενιάς κέντρων EUROPE DIRECT για την περίοδο από την 1η Μαΐου 2021 έως την 31η Δεκεμβρίου 2025.

Στόχος του δικτύου EUROPE DIRECT είναι να καταστήσει την Ευρώπη προσιτή στους πολίτες σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και να τους εμπλέξει στις συζητήσεις σχετικά με την ΕΕ, τις πολιτικές, τις προτεραιότητες και το μέλλον της.

Τα κέντρα EUROPE DIRECT θα ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με την ΕΕ και θα διοργανώνουν συμμετοχικές δραστηριότητες όπως τοπικούς διαλόγους με τους πολίτες, θα καλλιεργούν καλές σχέσεις με τοπικούς εταίρους και τοπικά μέσα ενημέρωσης και θα βοηθούν τα θεσμικά όργανα της ΕΕ να κατανοήσουν καλύτερα τις ευαισθησίες, τις ανησυχίες και την κοινή γνώμη στις γεωγραφικές περιοχές όπου βρίσκονται.

Για περισσότερες πληροφορίες

https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/ed-el-2020

https://ec.europa.eu/greece/news/20200630_edic_athens_representation_el

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
M. Βαρβιτσιώτης: Η πρόσβαση στην εκπαίδευση, ειδικά σε περίοδο πανδημίας, είναι δικαίωμα όλων

Μήνυμα υπέρ της ισότιμης συμμετοχής όλων των μαθητών στην εκπαίδευση, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς λόγω της πανδημίας, έστειλε ο αναπληρωτής...

Close