Πολλοί ζητούν από την κυβέρνηση να προστατέψει τον καταναλωτή. Ένα πολύ πιο επείγον πρόβλημα είναι να προστατευθεί ο καταναλωτής από την κυβέρνηση - Milton Friedman

«Προσεύχομαι για το καλύτερο, ελπίζοντας ότι θα διεξαχθούν του χρόνου οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Αισιόδοξη πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν κανονικά το επόμενο έτος, εν μέσω παγκόσμιας ανησυχίας για την πανδημία του κορονοϊού, δήλωσε η τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, Σιμόν Μπάιλς.
 «Απλώς προσεύχομαι για το καλύτερο, ελπίζοντας ότι θα διεξαχθούν κανονικά, όχι για προσωπικούς λόγους φυσικά, αλλά για όλους τους αθλητές σε όλο τον κόσμο που δουλεύουν σκληρά γι αυτό το όνειρο», δήλωσε η Μπαίλς στο Espn.
 «Αλλά και πάλι δεν ξέρεις ποτέ. Εάν η υγεία όλων είναι σε κίνδυνο, τότε προφανώς δεν πρέπει να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.»
 Ο  πρόεδρος της Αυστραλιανής Ολυμπιακής Επιτροπής και επικεφαλής της επιθεώρησης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Αγώνες του Τόκιο, Τζον Κόατες δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι διοργανωτές του Τόκιο αντιμετωπίζουν «πραγματικά προβλήματα» με την διεξαγωγή των Αγώνων την επόμενη χρονιά, ενώ ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε δήλωσε ότι οι Αγώνες δεν μπορουν να αναβληθούν περαιτέρω.
 Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ είπε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ακυρωθούν εάν δεν μπορούν να διεξαχθούν τον Ιούλιο του επόμενου έτους.
 Η κορυφαία Αμερικανίδα γυμνάστρια, είπε ότι είχε επιστρέψει στο γυμναστήριο αυτήν την εβδομάδα μετά από περίπου επτά ή οκτώ εβδομάδες απομόνωσης. 
 «Ήταν δύσκολο να επεξεργαστούμε όλο αυτό που συμβαίνει, δεν φαινόταν πραγματική ζωή», δήλωσε η 23χρονη Αμερικανίδα, αναλογιζόμενη την ανακοίνωση αναβολής των Αγώνων που έγινε πριν από δύο μήνες. «Ήταν δύσκολο, αλλά τότε καθώς ολόκληρος ο κόσμος το περνούσε αυτό ταυτόχρονα, δεν ένιωσες μόνος σου».
 Η Μπάιλς, που κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, είπε ότι χρειάστηκε επίσης να ξεπεράσει τις αμφιβολίες για τις ικανότητές της.
 «Αισθανόμουν σαν « Ω,μπορώ να κάνω σε άλλο ένα χρόνο; Μεγαλώνω αρκετά. Θα είμαι στην κορυφή του αθλήματός μου; », αναρωτήθηκε. «Αλλά ξέρω ότι οι προπονητές μου θα με προετοιμάσουν.»
 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
«Ο Βαγιαννίδης απέρριψε Μάντσεστερ Σίτι, ΛΑΣΚ Λιντς, ΠΑΟΚ και Μονακό για να πάει στην Ίντερ»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, απέρριψε προτάσεις από την Μάντσεστερ Σίτι, τη ΛΑΣΚ Λιντς, τον ΠΑΟΚ και την Μονακό, εξαιτίας της επιθυμίας...

Close