Λογικοί είναι αυτοί που προσπαθούν να προσαρμόσουν τον εαυτό τους στον κόσμο. Παράλογοι, αυτοί που προσπαθούν να προσαρμόσουν τον κόσμο στον εαυτό τους. Γι’ αυτό, το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους παράλογους - Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

Προσδοκία για αστρονομικά κέρδη για τους Αγώνες το 2028

25 Ιουνίου, 2019

Οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2028 θα δημιουργήσουν στην πόλη της Λος Άντζελες, κέρδη τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Ερικ Γκαρτσέτι. 

    Ο Γκαρτσέτι, είπε ότι χρησιμοποιώντας τους υπάρχοντες αθλητικούς χώρους της πόλης θα κρατηθεί χαμηλό το κόστος, ενώ οι πωλήσεις εισιτηρίων και οι χορηγίες  θα βοηθήσουν το Λος Άντζελες να αποφύγει τις παγίδες που είχαν αντιμετωπίσει άλλες πόλεις υποδοχής, που παρουσίασαν χρέος.

    «Είχαμε κέρδη ένα εκατομμύριο δολάρια το 1932 και 250 εκατομμύρια δολάρια το 1984», ανέφερε ο δήμαρχος της αμερικανικής μεγαλούπολης, αναφερόμενος στις δύο τελευταίες φορές που η πόλη φιλοξένησε τους Αγώνες. «Νομίζω ότι θα φτάσουμε τουλάχιστον το ένα δισεκατομμύριο δολάρια το 2028».
 

Read previous post:
Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος της ΝΔ

Έκκληση στους πολίτες για μαζική συμμετοχή στις εκλογές, έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξή...

Close