Η ίδια η απελπισία, αν συνεχιστεί για πολύ καιρό, μπορεί να γίνει ένα είδος καταφυγίου όπου μπορεί κανείς να βολευτεί και να αισθάνεται άνετα. Charles-Augustin Sainte-Beuve, 1804-1869, Γάλλος κριτικός

Προς ολοκλήρωση το έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων στο Μαρκόπουλο

17 Ιούλιος, 2019

Στην τελική ευθεία αποπεράτωσης εισήλθε το έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων του Δήμου Κορωπίου- Παιανίας, (στο Μαρκόπουλο) το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια Αττικής με προϋπολογισμό 120 εκ. ευρώ.
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η διάνοιξη του τούνελ στην Βραυρώνα μήκους 1400μ. «Ένα έργο πραγματικά δύσκολο και πολύπλοκο το οποίο αποτελεί και το σπουδαιότερο βήμα για την περάτωση του», επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου. Προσθέτει δε, ότι για την ολοκλήρωση και την έναρξη της λειτουργίας του δικτύου, υπολείπονται, η κατασκευή και η σύνδεση του υποθαλάσσιου αγωγού με το τούνελ και το δοκιμαστικό στάδιο. 
 

Read previous post:
Εξιχνιάστηκαν έντεκα κλοπές και απόπειρες κλοπής στην Πιερία

Έντεκα περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπής σε διάφορες περιοχές της Πιερίας εξιχνιάστηκαν ύστερα από συνεχείς έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Close