Αν ο Βρετανικός στρατός αποβιβαστεί στην Ευρώπη, θα βάλω την αστυνομία του Βελγίου να τον συλλάβει. Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος.

Προς εξωδικαστικό συμβιβασμό οι «πράσινοι» με τον Βιγιαφάνιες

7 Δεκεμβρίου, 2021

Νέα αναβολή πήρε το πρωί της Δευτέρας (06/12) στην Α’ Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η εκδίκαση της υπόθεσης του προστίμου που επέβαλλε ο Παναθηναϊκός τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Λούκας Βιγιαφάνιες, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον κοντά σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Οι «πράσινοι» είχαν επιβάλλει πρόστιμο 62.000 ευρώ στον Αργεντινό μέσο, μετά το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχε σε προπόνηση με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη κι απ’ τη στιγμή που κοινοποίησαν το πρόστιμο προς την Α’ ΕΕΟΔ (δεδομένου ότι το ποσό ήταν πάνω απ’ το 3% των ετήσιων αποδοχών του παίκτη), η υπόθεση έπρεπε να οδηγηθεί σε εκδικαση.

Με τη σύμφωνη γνώμη των δικηγόρων του Παναθηναϊκού και του ποδοσφαιριστή, η υπόθεση πήρε νέα αναβολή τη Δευτέρα (06/12) για τις αρχές του επόμενου μήνα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν το όλο θέμα θα λυθεί πλέον «εσωτερικά» με εκατέρωθεν υποχωρήσεις και δεν θα χρειαστεί να φτάσει σε ακροαματική διαδικασία.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ