Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να αισθάνεται κανείς δημιουργός. Ο θρίαμβος της ζωής εκφράζεται με τη δημιουργία. Henri Bergson, 1859-1941, Γάλλος φιλόσοφος,

Προπονήσεις με αυξημένη επιτήρηση στον ΠΑΟΚ

Σε διαδικασία προπονήσεων, με αυξημένη επιτήρηση, μετά το θετικό κρούσμα σε κορονοϊό που εντοπίστηκε σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος, επέστρεψε σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο βρέθηκαν στο PAOK Sports Arena τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο των ΕΟΔΥ, ΓΓΑ και ΕΣΑΚΕ. Υφίσταται, παράλληλα, διαρκής παρακολούθηση του μέλους τμήματος που διαγνώσθηκε θετικό σε Covid-19, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή και με ήπια συμπτώματα. 

Οι «ασπρόμαυροι» θα πορευτούν προσεχώς με προπονήσεις, καθώς λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, δεν επιτρέπεται να δώσουν, αυτό το διάστημα, φιλικά παιχνίδια.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, προγραμματισμένο τεστ COVID-19, θα πραγματοποιηθεί πριν από το επόμενο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ, το οποίο μετά και τις διαδοχικές αναβολές αγώνων, αναμένεται να είναι η αναμέτρηση, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στο Ιβανώφειο, με τον Ηρακλή (7/11, 19:30). 

ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ