Αμνηστία: Η μεγαλοψυχία του κράτους απένταντι σε παρανομούντες των οποίων η τιμωρία θα είχε μεγάλο κόστος. - Ambrose Bierce, 1842-1914, Αμερικανός συγγραφέας

“Προνόμιο” η περιόδος των βραβεύσεων λέει η διερμηνέας του Μπονγκ Τζουν Χο

20 Φεβρουαρίου, 2020

Όποιος παρακολούθησε την τελετή απονομής των Όσκαρ αναγνώρισε μια γνωστή παρουσία στη σκηνή, κάθε φορά που ανέβαινε ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης, Μπονγκ Τζουν Χο για να παραλάβει βραβείο για την ταινία του “Parasite”.
 
Τη διερμηνέα του, η οποία μετέφραζε τα λόγια του σε όλες τις απονομές βραβείων.
 
Το όνομά της είναι Sharon Choi και γράφει στο Variety για την αρκετά-σουρεαλιστική εμπειρία της να είναι η “σύντροφος” του σκηνοθέτη σε όλες τις βραδιές απονομής βραβείων.
 
“Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν μια θολούρα από νέες πόλεις, μικρόφωνα και καλά νέα, με ατελείωτες παραγγελίες τσαγιού με λεμόνι και μέλι, καθώς προσπαθούσα να διατηρήσω τη φωνή μου” γράφει. “Πηγαίνοντας από την μία εκδήλωση στην επόμενη, έκανα χειραψία με εκατοντάδες ανθρώπους που τα μάτια τους έλαμπαν από ενθουσιασμό που είδαν μια ιδιαίτερη ταινία. Οι στιγμές που ήμασταν μόνοι ήταν γεμάτες με τον παραλογισμό ότι μοιράζομαι το απολυμαντικό για τα χέρια με έναν άνθρωπο με τις ταινίες του οποίου διοργάνωνα βραδιές κινηματογράφου στο κολέγιο» υπογραμμίζει.
 
Όλα άρχισαν για την Choi τον Απρίλιο του 2019, όταν “έλαβα ένα e-mail της τελευταίας στιγμής και μου ζητούσε να μεταφράσω μια τηλεφωνική συνέντευξη με τον Μπονγκ Τζουν Χο” που οδήγησε σε αυτό που υποτίθεται ότι ήταν ένα διήμερο ως η διερμηνέας του στις Κάννες και τελικά ξεκίνησε ένα ταξίδι που κορυφώθηκε στη σκηνή του θεάτρου Kodak κατά τη διάρκεια των βραβείων Όσκαρ.

 

Read previous post:
Τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακή τεχνολογία στο τομέα της καρδιολογίας

Η ψηφιακή τεχνολογία και οι εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης έχουν μπει στο τομέα της Καρδιολογίας συμβάλλοντας στην έγκαιρη διάγνωση και...

Close