Με κακούς νόμους και καλούς δημόσιους λειτουργούς είναι ακόμα δυνατόν να κυβερνήσεις. Με κακούς δημόσιους λειτουργούς όμως, ούτε οι καλύτεροι νόμοι δεν μπορούν να βοηθήσουν. - Otto von Bismarck, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος

Πρόγραμμα ολοήμερου αθλητικού-οικολογικού σχολείου από τον Δήμο Χανίων

21 Ιουνίου, 2017

  Την επέκταση του προγράμματος που αφορά δράσεις του ολοήμερου αθλητικού-οικολογικού σχολείου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί και το φετινό καλοκαίρι για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, ανακοίνωσε το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, Νίκος Βλαζάκης.

     Όπως έκανε γνωστό, εκτός από τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Κλαδισό, το Καμπάνι και το Ναυταθλητικό Σούδας, το πρόγραμμα φέτος θα επεκταθεί στο γήπεδο του Γρανίτη στην περιοχή Αγία Μαρίνα, καθώς και στην περιοχή της Αμπεριάς στη Χαλέπα.

     «Στόχος μας είναι το πρόγραμμα να το παρακολουθήσουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βλαζάκης.

     Το πρόγραμμα του ολοήμερου αθλητικού-οικολογικού σχολείου θα υλοποιηθεί σε τρεις περιόδους, διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων η κάθε μία. Η πρώτη περίοδος αρχίζει στις 26 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου. Η δεύτερη προβλέπεται για το διάστημα 17 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου και η τρίτη από τις 7 έως τις 25 Αυγούστου.

Read previous post:
Ο Στέλιος Βάσκος έχει διανύσει 4.000 χλμ. με το ποδήλατό του

Συγκινημένος αλλά ιδιαίτερα αισιόδοξος και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου το βράδυ, μπροστά από το δημαρχείο...

Close