Δημοκρατία υπάρχει εκεί όπου ένας πολίτης έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα πως δεν υπάρχει Δημοκρατία - Τζων Κένεθ Γκαλμπραίθ

Πρόγραμμα κατάρτισης 981 εργαζομένων στον κλάδο της Οινοποιίας

19 Μαρτίου, 2018

Συνολικά 981 εργαζομένους στον κλάδο της Οινοποιίας, αλλά και γενικότερα της Αγροδιατροφής, αφορά το πρόγραμμα κατάρτισης, ύψους 1.239.000 ευρώ, που εγκρίθηκε από το ΕΣΠΑ. Φορέας υλοποίησης είναι ο Κλαδικός Εθνικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ), ενώ σύντονα αναμένεται να ανακοινωθούν οι προϋποθέσεις και οι όροι επιλογής των ωφελουμένων.

«Ανέκαθεν η ΚΕΟΣΟΕ στόχευε και στοχεύει στην προάσπιση προώθηση και εκπροσώπηση των συμφερόντων του κλάδου. Πριν την ανάθεση στην ΚΕΟΣΟΕ του έργου της κατάρτισης εργαζομένων, η ΚΕΟΣΟΕ εκπόνησε πρωτογενή έρευνα κυρίως στα συνεταιριστικά οινοποιεία για την διερεύνηση των επιμορφωτικών αναγκών στον κλάδο της οινοποιείας» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής της ΚΕΟΣΟΕ, Παρασκευάς Κορδοπάτης και συμπλήρωσε ότι: 

«Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής κατέδειξαν ότι παρ΄όλο που ο τομέας παρουσιάζει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης των δεξιοτήτων των εργαζομένων ιδιαίτερα στον τομέα της διάθεσης των προϊόντων οίνου, λαμβανομένης υπ΄όψιν και της σημαντικότητας στον τομέα της διάθεσης, του διαδικτύου και της ενίσχυσης των πωλήσεων μέσω αυτού».

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Τηλεφωνική επικοινωνία Σίσι-Αναστασιάδη

Οι «εξαιρετικές διμερείς σχέσεις» ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Κύπρο, ήταν το βασικό θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν χθες...

Close