Στην πολιτική, η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα. Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης

Προετοιμάζεται στα Γιάννενα η Δόση

26 Οκτωβρίου, 2020

Στα Ιωάννινα προετοιμάζεται η Παναγιώτα Δόση για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς, αφού στην πρωτεύουσα της Ηπείρου βρήκε τις κατάλληλες για εκείνη συνθήκες προπόνησης.

«Μπορεί να χρειάζεται να κάνω κάποια χιλιόμετρα μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο νομίζω πως το πρόγραμμά μου έχει στηθεί καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Ο βασικός όγκος δουλειάς βγαίνει στα Γιάννενα, όπου οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, καθώς υπάρχει και κλειστή αίθουσα, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε» εξήγησε η Παναγιώτα Δόση και συμπλήρωσε: «Στόχος μου είναι να κάνω υψηλά άλματα τη νέα χρονιά. Θα κάνω την αρχή στον κλειστό, ωστόσο θέλω είναι να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στον Μάιο, όπου ξεκινούν οι πρώτοι αγώνες του καλοκαιριού».

Η Δόση τη νέα χρονιά θα ανήκει στην κατηγορία Γυναικών Κ23 και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, που θα γίνει στο Μπέργκεν της Σουηδίας (8-11/7).

«Ο στόχος είναι να πηδήσω ψηλά. Αν πάει καλά, κοιτάμε και για μεγαλύτερες διοργανώσεις. Η χρονιά έχει πολλές αγωνιστικές προκλήσεις. Σε κάθε περίπτωση το Ευρωπαϊκό Κ23 αποτελεί μεγάλο στόχο» κατέληξε η Δόση, η οποία γυμνάζεται με τον πατέρα της, Θοδωρή Δόση. Η νεαρή την περασμένη χρονιά ξεπέρασε τα 1.85 μέτρα.

 

Χρ. Μουρδουκούτας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση Παναγόπουλου, Σεβαστή με αντιπροσωπεία προπονητών