Άμιλλα είναι η τάση να φτάσει κανείς τον άλλον, που τον θαυμάζει, ή και να τον ξεπεράσει, χωρίς να αισθάνεται φθόνο, αν ο άλλος τον ξεπερνάει. Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ. Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Πρόβλημα για τη θέση του αριστερού αμυντικού ενόψει Αϊντχόφεν

Σημαντικό πρόβλημα καλείται να επιλύσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του δεύτερου αγώνα εναντίον της Αϊντχόφεν την προσεχή Πέμπτη το βράδυ στην Ολλανδία.

Πλέον δεν έχει κανέναν ποδοσφαιριστή για να χρησιμοποιήσει στην θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού αφού ο Γιαννούλης είναι τραυματίας, ο Βιερίνια κι ο Περέϊρα δεν έχουν δηλωθεί στην λίστα της UEFA, ενώ ο Λυριτζής είναι εκτός προπονήσεων λόγω κορονοιού.

Ετσι ο Ουρουγουανός προπονητής είναι αναγκασμένος να επιλέξει άλλο πρόσωπο για τη θέση του αριστερού αμυντικού και είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει είτε τον Ροντρίγκο Σοάρες, είτε τον Μουσά Ουαγκέ που όμως είναι αμφότεροι δεξιοί αμυντικοί.

Με αυτό το ουσιαστικό και βασικό πρόβλημα ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει αύριο την διήμερη προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης και την Τετάρτη το πρωί θα ταξιδέψει για την Ολλανδική πόλη με πτήση τσάρτερ ενόψει του παιχνιδιού.

 

Το ευχαριστώ του Κώστα Ιωσηφίδη

 

Αποθεραπευθείς από την covid-19 ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής, προπονητής και συνεργάτης ως πρόσφατα του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Μεγαλώνοντας στα γήπεδα και ειδικά στον ΠΑΟΚ, μαθαίνεις από μικρός σε μάχες.,Χρειάστηκε να δώσω πρόσφατα άλλη μια, απέναντι σε έναν αντίπαλο άγνωστο και επίμονο. Ο κορονοϊός επισκέφθηκε και εμένα και χρειάστηκα νοσηλεία και υποστήριξη.

Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω τη συγκίνηση για το ενδιαφέρον του τον κ. Ιβάν Σαββίδη, που ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα μου. Τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Μάκη Γκαγκάτση για τις πολύ σημαντικές ενέργειές τους, προκειμένου άμεσα να μου παρασχεθεί η απαραίτητη νοσηλεία. Τον Πάμπλο Γκαρσία για την καθημερινή μας επαφή και υποστήριξη.,Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ ωστόσο φαντάζει πολύ λίγο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ και στον γιατρό μου Θεόφιλο Χρυσανθίδη. Για κάποιον που έζησε την αγωνία και την υπερπροσπάθειά τους, τα λόγια φαντάζουν λίγα για να περιγράψει τον ηρωισμό τους. Κυριολεκτικά δίνουν τη δική τους ζωή, για να σώσουν τις δικές μας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε τις εκκλήσεις τους για τήρηση των μέτρων και προσοχή. Κι αν δεν το κάνουμε για εμάς, να το κάνουμε πρώτα και κύρια για αυτούς τους ήρωες!».