Ο άνθρωπος δεν έχει τίποτε δικό του πραγματικά πέρα από αυτό που δίνει. - Pierre Charron, 1541-1603, Γάλλος θεολόγος & φιλόσοφος

Πρίσκε: «Να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και στην Ευρώπη»

8 Δεκεμβρίου, 2021

Η Αντβέρπ έχει απολέσει εδώ και καιρό τις ελπίδες της για πρόκριση από τον 4ο όμιλο του Europa League, ωστόσο, ο προπονητής της Μπρίαν Πρίσκε τόνισε πως τα κίνητρα της ομάδας του παραμένουν υψηλά, ενόψει της αυριανής (Πέμπτη 09/12, 19:45) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

«Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και στην Ευρώπη. Μας έλειψαν ποιότητα και τύχη σε ορισμένα ματς. Η πρόθεση είναι να τελειώσουμε την περιπέτειά μας με θετικό τρόπο» τόνισε αρχικά ο 44χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για το αν θα προφυλάξει παίκτες: 

«Δεν είναι θέμα ρυθμού, γιατί όλοι έχουν παίξει πολύ φέτος. Όμως ορισμένοι παίκτες αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε».

Ερωτηθείς για το αν θα καταφέρει η ομάδα του να κρατήσει το «μηδέν» στα μετόπισθεν για πρώτη φορά φέτος στην Ευρώπη, ο Πρίσκε είπε: «Δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά σίγουρα θα βοηθούσε κάτι τέτοιο για να κερδίσουμε. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε αμυνθεί καλά και έχουμε δεχτεί λίγες φάσεις από τους αντιπάλους μας. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό το μομέντουμ».