Μάργκαρετ Θάτσερ, γ. 1925, Βρετανίδα πρωθυπουργός. Το είπε 10 χρόνια πριν γίνει πρωθυπουργός. 

Πρεμιέρα «Station 19» και «Grey’s Anatomy» στο FOX Life στις 25 Οκτωβρίου

13 Οκτωβρίου, 2021

Οι αγαπημένες σειρές «Station 19» και «Grey’s Anatomy» από τη Shonda Rhimes, επιστρέφουν με μια μεγάλη διπλή πρεμιέρα και καταστάσεις που κόβουν την ανάσα, αποκλειστικά στο FOX Life! Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος «Station 19» στις 21.00 και ακολουθεί η πρεμιέρα του νέου κύκλου «Grey’s Anatomy» στις 21.50.

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Οι πυροσβέστες του «Station 19» και οι γιατροί του «Grey’s Anatomy» έρχονται αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις και αποφάσεις σε θέματα ζωής και θανάτου. Στα νέα επεισόδια του «Station 19» οι σχέσεις θα δοκιμαστούν, καθώς οι πράξεις του Sullivan (Boris Kodjoe) στο γάμο της Maya (Danielle Savre) και της Carina (Stefania Spampinato), βάζουν σε κίνδυνο το δικό του γάμο με την Andy (Jaina Lee Ortiz). Τη σκυτάλη στις συναρπαστικές εξελίξεις παίρνει το «Grey’s Anatomy» με τους γιατρούς του Grey Sloan Memorial να βιώνουν μια διαφορετική πραγματικότητα μετά την ολοκλήρωση της πανδημίας, ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Meredith (Ellen Pompeo) επιστρέφει.

Την εβδομάδα μετά τη διπλή πρεμιέρα, τα νέα επεισόδια «Station 19» θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 21.00, ενώ τα νέα επεισόδια «Grey’s Anatomy» κάθε Τρίτη από τις 21.00.

Δείτε το trailer: «STATION 19» ΚΑΙ «GREY’S ANATOMY» TRAILER

Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Photos  © 2021 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: Το site www.fox-greece.gr Τη σελίδα του FOX Life στο Facebook www.facebook.com/GreeceFoxlife Το κανάλι του FOX Life στο Youtube youtube.com/channel/FOXLife