Η εξουσία έχει την τάση να απομονώνει αυτούς που έχουν πάρα πολύ από αυτήν. Στο τέλος χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και πέφτουν. Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Πρεμιέρα «Όλα ή τίποτα Μάντσεστερ Σίτι» (video)

16 Αύγουστος, 2018


 Δίχως άλλο o Πεπ Γκουαρτιόλα είναι ένας πρωτοποριακός προπονητής,  που στην διαδρομή του φρόντισε να αλλάξει τον τρόπο που παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Καταλανός προπονητής αναγνωρίζει σε ένα ντοκιμαντέρ ότι δεν έχει πάντα όλες τις απαντήσεις , αλλά φροντίζει έτσι ώστε οι παίκτες του  να μην το συνειδητοποιούν.

 Το ντοκιμαντέρ , που ονομάζεται «Όλα ή τίποτα Μάντσεστερ Σίτι», είναι μία παραγωγή του  Amazon Prime και θα κάνει πρεμιέρα αύριο, θα δείξει την καθημερινή ζωή της ομάδας του Μάντσεστερ κατά την τελευταία σεζόν στην οποία κέρδισε την Premier League με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον άγκο της στη δεύτερη σεζόν.

 Πολλά από τα …μυστικά της Μάντσεστερ Σίτι αποκαλύπτονται στο ντοκιμαντέρ. Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «The Sun» αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες, ανάμεσά τους τη σχέση του Γκουαρντιόλα με τους παίκτες: «Θα σας πω κάτι που είναι απολύτως αληθές: Δεν έχω όλες τις απαντήσεις Συχνά, όταν δεν ξέρω κάτι, προσπαθώ να κάνω σα να το ήξερα έτσι ώστε να πιστεύουν ότι έχω τις απαντήσεις και αυτό τους δίνει την εμπιστοσύνη να παίξουν».

 Ο Καταλανός προπονητής, επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι σε πολλές περιπτώσεις έχει μια συναισθηματική σχέση με τους παίκτες του σαν να ήταν οικογένεια. «Μερικές φορές ρωτούν για τη ζωή, και στη συνέχεια παίρνω το ρόλο του πατέρα, αδελφού ή του γιου. Προσπαθώ να τους δώσω την καλύτερη συμβουλή,» ομολόγησε.

 

Read previous post:
Αυθημερόν η «απόδραση» του Δεκαπενταύγουστου για τους Θεσσαλονικείς

Αυθημερόν ταξίδεψαν για να γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο οι Θεσσαλονικείς, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, σχεδόν ο ίδιος αριθμός...

Close