Μια αλήθεια που λες με κακή πρόθεση, επηρεάζει πιο πολύ απ΄ όλα τα ψέματα που μπορείς να επινοήσεις. William Blake, 1757-1827, Άγγλος ποιητής & ζωγράφος

Πρεμιέρα με ανσάμπλ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

16 Μάιος, 2019

Με τρεις γυμνάστριες του ατομικού και έξι νεάνιδες στο ανσάμπλ, θα αγωνιστεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που αρχίζει σήμερα (16/5) στο Μπακού και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (19/5). Την Εθνική ομάδα συνθέτουν οι Ελένη Κελαϊδίτη, Μαρία Δερβίση και Ιωάννα Μαγοπούλου και τη νεοσύστατη Εθνική ανσάμπλ νεανίδων οι Ήλια Αλεξοπούλου, Κατερίνα Βούσουλα, Ραφαηλία-Μαρία Γουργιώτη, Αγγελική Καραγιάννη, Ελένη Ρίζου, Νίνα Ανδρεανίδου.
Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 72 αθλήτριες του ατομικού γυναικών και 20 ομάδες ανσάμπλ νεανίδων, από 35 χώρες. Η φετινή διοργάνωση δεν περιλαμβάνει ανσάμπλ γυναικών και μετάλλια στο σύνθετο ατομικό (μόνο στα όργανα), αλλά οι 20 κορυφαίες της ειδικής κατάταξης θα κερδίσουν την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020.
 

Read previous post:
Και η Μπάγερν Μονάχου στο «παιχνίδι» για τον Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποτελεί το «μήλον της έριδος» για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι».

Close