Η υπομονή μας θα πετύχει περισσότερα από τη δύναμή μας. Edmund Burke, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

«Πράσινες» δράσεις για βιώσιμες μετακινήσεις στην Καλαμαριά

20 Σεπτέμβριος, 2018

Χωρίς αυτοκίνητα και “ φιλόξενη” μόνο για πεζούς και ποδηλάτες έγινε σήμερα το πρωί, η κεντρική λεωφόρος Πλαστήρα στην Καλαμαριά, από το ύψος της οδού Αγίου Ιωάννη μέχρι την πλατεία Σκρα.

Μαθητές από Δημοτικά Σχολεία του Δήμου (το 4ο και το 15ο) ενημερώθηκαν από τον Ολυμπιονίκη της ποδηλασίας Κλεάνθη Μπάρκα για τη χρήση ποδηλάτου και παρακολούθησαν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από υπαλλήλους της Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, στη διάρκεια της δράσης μοιράστηκαν στα παιδιά ενημερωτικά φυλλάδια για τις μετακινήσεις με τις αστικές συγκοινωνίες, από τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ).

Οι σημερινές εκδηλώσεις εντάσσονται στις επιμορφωτικές δράσεις που διοργανώνει το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Καλαμαριάς με τον τίτλο «Συνδυάζω – Μετακινούμαι», μετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου).

Read previous post:
Θ. Φωτίου: Θα καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς- Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν τα σχολικά γεύματα

«Πολιτικό δόλο» διέκρινε στο θέμα με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή...

Close