Η τιμή οποιουδήποτε πράγματος ισούται με την ποσότητα ζωής που ανταλλάξαμε για αυτό. Henry David Thoreau, 1817-1862, Αμερικανός συγγραφέας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της Mazda στην Ελλάδα

22 Μαΐου, 2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της Mazda στην Ελλάδα. Πλέον η ιαπωνική εταιρεία θα ξεκινήσει άμεσα τις λιανικές πωλήσεις της και θα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Συγγελίδη.

Η εκδήλωση διεξήχθη παρουσία στελεχών από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Μazda Motor Europe, του επικεφαλής του σχεδιασμού της Mazda, Jo Stenuit και του αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή, Hajime Seikaku.

Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες είναι το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το Mazda MX-5, ενώ μεγάλη έμφαση θα δοθεί στα SUV μέσω των μοντέλων CX-5 και CX-3.

Ο πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Συγγελίδη, Πολυχρόνης Συγγελίδης επισήμανε πως: «έχουμε δημιουργήσει ένα κατάστημα το οποίο θα φέρει την αυτοκινητιστική εμπειρία του πελάτη σε νέο επίπεδο. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα κρατήσει. Θέλουμε να συνεχίσουμε την επιτυχία του brand και να βρούμε την θέση που αρμόζει στην Maazda μέσα στην ελληνική αγορά».

Σύμφωνα με τα πλάνα της ελληνικής εταιρείας θα λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda.

K.Π.

Read previous post:
Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

  Η ρήση του λαού μας, «το αίμα νερό δεν γίνεται», την οποία επικαλέσθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για να...

Close