Όταν οι πλούσιοι κάνουν πόλεμο, είναι οι φτωχοί που πεθαίνουν. Jean-Paul Sartre, 1905-1980, Γάλλος φιλόσοφος

Πολιτισμός δίπλα στο Σπίτι του φύλακα της αλυκής στο Αγγελοχώρι

1 Ιουλίου, 2020

Με την παράσταση «Ονειρεύομαι» με την Ανθή Θάνου και τον Αλέξανδρο Μακρή ανοίγει αύριο η αυλαία για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής, ο Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Αγγελοχωρίου.

Σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, δίπλα στην παραλία όπου βρίσκεται το σπίτι και χωρίς τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, ο σύλλογος υπό την αιγίδα του δήμου Θερμαϊκού, διοργανώνει όλο τον Ιούλιο, στις 9 το βράδυ, εκδηλώσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών (περίπου 100).

Το Σάββατο 4 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί συναυλία με τίτλο «Αλμυρισμένες Νότες» με τους Γιάννη Κουλούσια, Γιώργο Ψάλτη και Μάριο Μακρή, το μουσικό σχήμα «Τα πάντα ρει» εμφανίζεται στις 15 Ιουλίου και στις 20 Ιουλίου η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης Μαίρης Κωνσταντινίδου. 

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στις 23 Ιουλίου με τη βραδιά πιάνου με τον Πέτρο Σατραζάνη υπό τον τίτλο «Μια πρόβα που ήθελε να επαναληφθεί». 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Άρης: Με 15 παίκτες στο ΟΑΚΑ

Μόλις 15 ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του ο Μίχαελ Ένινγκ για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της...

Close