Κανένα βιώσιμο σχέδιο για το μέλλον δεν μπορεί να γίνει από  όσους δεν έχουν την ικανότητα να ζουν σήμερα. Alan Watts, 1915-1973, Βρετανός φιλόσοφος Βουδιστής.

Ποιοι παρουσιάζουν απόψε τις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες

9 Δεκεμβρίου, 2019

Οι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 ανακοινώνονται σήμερα 9 Δεκμβρίου. Οι θεατές αναμένουν να δουν γνωστά πρόσωπα στη σκηνή. Και, ναι, γνωστοί θα είναι οι παρουσιαστές: Tim Allen, Dakota Fanning και Susan Kelechi Watson. 
 
Και ποιοι θα «βοηθήσουν» τους παρουσιαστές; Οι πρεσβευτές των Χρυσών Σφαιρών του 2019, Dylan και Paris Brosnan, γιοι του Pierce Brosnan. O Lorenzo Soria, πρόεδρος της HPFA. Ο Barry Goldman, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Television στην εταιρεία Dick Clark Productions. Πέρυσι, είχαν «βοηθήσει» στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων οι Terry Crews, Danai Gurira, Leslie Mann και Christian Slater. 
 
Το streaming της ανακοίνωσης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, στις 17:00 τοπική ώρα, στον ιστότοπο και τη σελίδα στο Facebook των Golden Globes. 
 
Στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα βραβευτούν οι Tom Hanks και Ellen DeGeneres: στον πρώτο θα δοθεί το υψηλού κύρους Cecil B. DeMille Award και στη δεύτερη το Carol Burnett Award.

 

Read previous post:
«Με τους εθελοντές θα μεγαλώσουμε το δίχτυ προστασίας και αλληλεγγύης προς κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη»

Το μήνυμα πως η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει έμπρακτα το εθελοντικό κίνημα με στόχο να μεγαλώσει το δίχτυ κοινωνικής προσφοράς...

Close