Αν δεν σ΄ αρέσει το φαγητό, δεν δίνεις σημασία στα έθιμα, φοβάσαι τη θρησκεία, αποφεύγεις τους ανθρώπους, τότε καλύτερα να μείνεις σπίτι. James A. Michener, 1907-1997, Αμερικανός συγγραφέας

Πλούσιο το θέαμα στην 4η ανάβαση Λιβαδίου, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες

7 Μαΐου, 2019

Κόντρα στις προβλέψεις για άσχημο καιρό, τα σύννεφα και τη βροχή πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4η ανάβασης Λιβαδίου. Ευτυχώς πατά τις άσχημες καιρικές συνθήκες σε στεγνό οδόστρωμα τόσο κατά τη διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών του Σαββάτου όσο και του αγώνα της Κυριακής. Τα ελάχιστα απρόοπτα αντιμετωπίστηκαν άμεσα με ψυχραιμία και ταχύτητα και άφησαν πίσω τους μόνο μικρές υλικές ζημίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Λαζαρίδης με το πολύ δυνατό Mitsubishi Evo VIII πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο του αγώνα κερδίζοντας τόσο την άτυπη γενική κατάταξη όσο και την κατηγορία του FST. Η μεγαλύτερη μάχη του αγώνα αναμφίβολα δόθηκε στην κατηγορία FSA όπου τους 4 πρώτους αθλητές χώριζαν στον τερματισμό μόλις 3,3″ με τελικό νικητή τον Νίκο Αντωνιάδη με το BMW Ε36. Στα 2000+ η μοναδική συμμετοχή της κατηγορίας ήταν το Mitsubishi Lancer Evo IX του Νίκου Σωτηριάδη που κινήθηκε σε γρήγορο ρυθμό αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια, ενώ μέχρι τα 2000 κυβικά ο Γιώργος Παρασκευαΐδης με Citroen ΖΧ επικράτησε σχετικά εύκολα.

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Το Volkswagen e-Golf θριάμβεψε στο «Hi-Tech EKO Mobility Rally 2019»

Με θρίαμβο του Volkswagen e-Golf, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ολοκληρώθηκε το «Hi-Tech EKO Mobility Rally 2019».

Close