Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπεριφέρεται με ξιπασιά απέναντι σ' αυτούς που τον κολακεύουν και με σεβασμό προς εκείνους που δεν υποκλίνονται. - Θουκυδίδης, 5ος αιώνας π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

Πλησιάζει η παραμονή του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό έως το 2024

16 Μαΐου, 2022

Το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Χουάνκαρ που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου απασχολεί εδώ και μήνες τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ωστόσο, όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ισπανός φουλ μπακ του «τριφυλλιού» είχε εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και το έδειξε και με τις δηλώσεις που έκανε μετά τον σαββατιάτικο (14/5) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν και μαθηματικά την επιστροφή τους στην Ευρώπη έπειτα από μία πενταετία.

Τις τελευταίες εβδομάδες -στο περιθώριο των αγώνων του Παναθηναϊκού στα play off- υπήρξαν απευθείας επαφές ανθρώπων του «τριφυλλιού» με τον Χουάνκαρ, όπου το όλο θέμα μπήκε στη σωστή βάση του. Και διευκρινίστηκαν αρκετά θέματα που είχαν μείνει στον «αέρα» απ’ τις πρώτες συζητήσεις με τον ατζέντη του τον περασμένο Ιανουάριο, όπου είχε καταγραφεί πολύ μεγάλη απόσταση στο οικονομικό.

Οι τελικές επαφές θα γίνουν αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου κι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για την παραμονή του Ισπανού μπακ στον Παναθηναϊκό έως το 2024 είναι πάρα πολλές.

Με ένα οικονομικό πλαίσιο που δεν θα ξεφεύγει απ’ τα «όρια» του συλλόγου, αλλά θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές και θα δώσει τη δυνατότητα στους «πράσινους» να κρατήσουν στο δυναμικό τους έναν απ’ τους πιο σημαντικούς παίκτες της εφετινής πορείας τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ