Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

«Πλεονέκτημα για εμάς η αναβολή του Euro 2020»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι πιστεύει ότι η αναβολή του Euro 2020 θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του. 
 Ο Μαντσίνι ανέλαβε την Ιτακλία το 2018  και ολοκλήρωσε τα προκριματικά του  Euro 2020 με 100% ρεκόρ, έχοντας  μάλιστα 11 διαδοχικές νίκες. 
 «Αν παίζαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Ιούνιο, θα είχαμε μια καλή ευκαιρία αλλά ίσως θα είχαμε αντιμετωπίσει εθνικές ομάδες που είναι καλύτερα προετοιμασμένες γιατί άρχισαν να ανανεώνουν την ομάδα πριν από εμάς ή έχουν μια ήδη καλή ομάδα όπως η Γαλλία,»δήλωσε στο  Sky Sport Italia. «Αλλά με ένα άλλο έτος, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν από κάθε άποψη, θα αποκτήσουν εμπειρία. Ελπίζω να είμαι προπονητής της Ιταλικής ομάδας που θα κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 1968. Δεν έχουμε βρεθεί με τους παίκτες εδώ και μήνες, θα δούμε ο ένας τον άλλον τον Σεπτέμβριο και θα είναι σχεδόν ένας χρόνος», δήλωσε ο Μαντσίνι. «Θα είναι δύσκολο λόγω του προγράμματος», πρόσθεσε, ενώ για την κατάσταση στην Ιταλία εξαιτίας του κορονοϊού είπε: «Υπάρχει μεγάλη πικρία. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι δεν είναι πλέον μαζί μας και αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να δεχθούμε. Κανείς από εμάς δεν θα ήθελε την αναβολή του Euro 2020, όμως πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει και το ποδόσφαιρο έχει τη δεύτερη θέση».

 Α. Βαζογιάννης

Read previous post:
«Να γίνω ένας από τους θρύλους της Λίβερπουλ»

Ο Ολλανδός αμυντικός  Βιρτζίλ Φαν Ντάικ θέλει να γίνει ένας «θρύλος της Λίβερπουλ» και τονίζει ότι τίποτα δεν  θα εμποδίσει...

Close