Πόλεμος είναι όταν αλληλοσκοτώνονται άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή κάποιοι άλλοι, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν. - Paul Valery

ΠΚΜ: Συνάντηση Κ. Γιουτίκα με τη διευθύντρια Καινοτομίας της Ertico-ITS Europe

24 Ιανουαρίου, 2020

Με τη διευθύντρια Καινοτομίας της Ertico – ITS Europe, του ηγετικού φορέα της Ε.Ε. σε ό,τι αφορά στα συστήματα μεταφορών, Ιωάννα Τζανιδάκη, συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας.

Δεδομένου ότι η Ertico – ITS Europe είναι μια σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με 120 εταιρείες και οργανισμούς που εκπροσωπούν τους φορείς παροχής υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι νέες προοπτικές για την αξιοποίηση των πόρων που διαθέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση στους τομείς της καινοτομίας, της ευρείας χρήσης φιλικών προς το περιβάλλον μέσων μεταφοράς και την ηλεκτροκίνηση.

Εκτός, άλλωστε, από τα ζητήματα των διαθέσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων, εξετάστηκαν οι δυνατότητες ενημέρωσης των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και οργανισμών της πόλης , σχετικά με τις καλές πρακτικές χρησιμοποίησης εναλλακτικών μέσων μεταφοράς που εφαρμόζονται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και για τους τρόπους που θα μπορέσουν να υλοποιηθούν και στον δικό μας τόπο.

Read previous post:
Το 2ο Athens Fashion Film Festival έρχεται στην Τεχνόπολη

Μετά την περσινή πρεμιέρα του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Athens Fashion Film Festival μετακομίζει από τις 14 έως και...

Close