Είναι πιο αποτελεσματικό να έλκεις τους ανθρώπους παρά να τους σπρώχνεις. Όπως ένα κομμάτι σπάγκο: Τράβηξε τον σπάγκο και θα σ’ ακολουθήσει όπου θες. Σπρώξ’ τον και δεν θα πάει πουθενά. - Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, 1890-1969, Αμερικανός στρατηγός & 34ος πρόεδρος των ΗΠΑ

Πίτερ Ντίνκλατζ και Τζέισον Μομόα μαζί σε θρίλερ με βαμπίρ

21 Μαΐου, 2020

Τον Πίτερ Ντίνκλατζ (Peter Dinklage) και τον Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) τους είδαμε μαζί στο «Game of Thrones». Τώρα οι δυο τους συνεργάζονται ξανά σε μία νέα ταινία δράσης με βαμπίρ. 
 
Σύμφωνα με το EW οι δύο ηθοποιοί έχουν υπογράψει για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Good Bad & Undead».
 
Όπως είχε γράψει το Deadline, ο Ντίνκλατζ θα υποδυθεί τον Βαν Χέλσινγκ «τον τελευταίο σε μία μακρά σειρά κυνηγών βαμπίρ, ο οποίος αναπτύσσει μία δύσκολη συνεργασία με ένα βαμπίρ, (Μομόα), το οποίο ορκίστηκε ότι δεν θα σκοτώσει ξανά. Μαζί θα στήσουν μία απάτη σε διάφορες πόλεις, όπου ο Βαν Χέλσινγκ προσποιείται ότι εξοντώνει τον βρικόλακα έναντι αμοιβής. Αλλά όταν το βαμπίρ επικηρύσσεται για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, τότε τα πάντα μπορεί να ανατραπούν». 
 
Το θρίλερ θα σκηνοθετηθεί από τον Max Barbakow.
 
Πάντως, οι δύο ηθοποιοί, αν και έπαιξαν στο «Game of Thrones» δεν είχαν μαζί ούτε μία σκηνή, καθώς ο Πίτερ ως Λάνιστερ βρίσκονταν στο Γουέστερος, ενώ ο Τζέισον βρίσκονταν στο Έσος ως Καλ Ντρόγκο.

 

Read previous post:
Το ποσοστό των παιδιών ηλικίας έως 18 ετών που έχουν μολυνθεί από την Covid-19 στην Ρωσία δεν υπερβαίνει το 7%

Το ποσοστό των ανήλικων ατόμων μεταξύ των κρουσμάτων που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό στην Ρωσία δεν υπερβαίνει το 7%,...

Close