Όπως δεν θα ήθελα να είμαι σκλάβος, έτσι δεν θα ήθελα να είμαι ούτε αφέντης. Αυτό εκφράζει την αντίληψή μου για τη δημοκρατία. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Πιερία: Εξιχνιάστηκαν κλοπές προϊόντων αξίας άνω των 17.000 ευρώ

28 Ιανουαρίου, 2020

Στην εξιχνίαση κλοπών από καταστήματα στην Πιερία, οι οποίες έγιναν το διάστημα Ιανουάριος 2019 – Ιανουάριος 2020, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Για την υπόθεση συνελήφθη άνδρας ηλικίας 59 ετών , κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονου για κλοπές.
Αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί τον 59χρονο να παραλαμβάνει έναντι χρηματικής αμοιβής από τον 60χρονο διάφορα προϊόντα, τα οποία είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από καταστήματα στην Πιερία. Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι και στο όχημα του 60χρονου, εντοπίστηκαν προϊόντα τροφίμων, ποτών και άλλων ειδών, αξίας πάνω από 17.000 ευρώ, τα οποία είχε αφαιρέσει τον τελευταίο χρόνο από καταστήματα στην Πιερία και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων.
Το όχημα του 60χρονου κατασχέθηκε, όπως και δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.776 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. Επίσης, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 59χρονου. 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
 

Read previous post:
EASO: Διπλασιασμός του προσωπικού και αύξηση κατά 30% της χρηματοδότησης στην Ελλάδα

Σε διπλασιασμό του προσωπικού που απασχολεί στην Ελλάδα, από 500 άτομα στα 1.000, και αύξηση κατά 30% της χρηματοδότησης, που...

Close