Πραγματικότητα είναι οτιδήποτε αρνείται να εξαφανιστεί όταν σταματώ να πιστεύω σ΄αυτό. Philip Dick, 1928-1982, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Πήρε άδεια από την ΕΕΑ ο Ιωνικός Νικαίας

21 Οκτωβρίου, 2020

Κανονικά θα βρεθεί ο Ιωνικός στην… αφετηρία του νέου πρωταθλήματος της Basket League, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε δεκτή την αίτηση ανάκλησης της ΚΑΕ Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω (αυτή είναι η επίσημη ονομασία των Νικαιωτών) και χορήγησε το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η ΕΕΑ δεν είχε εγκρίνει τη χορήγηση πιστοποιητικού, καθώς ο φάκελος είχε ελλείψεις, οι οποίες όμως καλύφθηκαν στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε. Η μη αδειοδότηση των Νικαιωτών, καθώς και η καθυστέρηση της αντίστοιχης διαδικασίας για τον νεοφώτιστο Χαρίλαο Τρικούπη, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή κατά μία εβδομάδα της πρεμιέρας της Α1 μπάσκετ, που είχε προγραμματιστεί για το περασμένο Σαββατοκύριακο (17-18/10).

Η ΕΕΑ χορήγησε επίσης πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League 2 στην ΠΑΕ Λεβαδειακός και, σε ό,τι αφορά την Α1 βόλεϊ ανδρών, στο ΤΑΑ ΟΦΗ, ενώ αντίθετα δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό η Δόξα Δράμας, με συνέπεια η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2 να τίθεται εν αμφιβόλω.

Εξάλλου, η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, για παραβίαση του άρθρου 78 παρ. 1 του ν.2725/1999.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Η αποστολή και το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ομόνοια

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον αυριανό (22/10) αγώνα του Europa League με την Ομόνοια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ...

Close