Η Δύση κυριάρχησε στον κόσμο όχι με την υπεροχή των ιδεών της ή των αξιών ή της θρησκείας, αλλά μάλλον με την υπεροχή της στην εφαρμογή οργανωμένης βίας. Οι δυτικοί συχνά ξενούν αυτό το γεγονός· οι μη δυτικοί ποτέ. - Samuel Huntington, 1927-2008, Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας

Πέθανε από «αδέσποτη» σφαίρα ο Μοχαμάντ Ατβί

18 Σεπτεμβρίου, 2020

Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή (18/09) ποδοσφαιριστής στο Λίβανο από τραύμα στο κεφάλι, περίπου ένα μήνα αφότου είχε χτυπηθεί από «αδέσποτη» σφαίρα στην Βηρυττό.

Ο 33χρονος Μοχαμάντ Ατβί παρέμεινε περίπου 4 εβδομάδες στην εντατική, όπως μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο του κράτους (NNA). Ο Ατβί ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ είχε συνεργαστεί με αρκετές ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του Λιβανέζικου πρωταθλήματος.

Ο θάνατός του ώθησε αξιωματούχους και ακτιβιστές να επαναλάβουν τις προειδοποιήσεις για «αδέσποτες» σφαίρες στην χώρα, όπου η κατοχή παράνομων όπλων είναι συνηθισμένη, όπως για παράδειγμα οι πυροβολισμοί στον αέρα σε κηδείες ή γάμους σε μερικά μέρη του κράτους. 

ΘΕΜΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει Παναιτωλικού (pic)

Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της...

Close