Κάθε πρόοδος γεννάει μια νέα ελπίδα που εξαρτάται από τη λύση ενός καινούργιου προβλήματος. Ο φάκελος δεν κλείνει ποτέ. Claude Levi-Strauss, 1908-2009, Γάλλος ανθρωπολόγος.

“Περπάτημα για την Ελευθερία” το Σάββατο 16 Οκτωβρίου

14 Οκτωβρίου, 2021

Το 7o διεθνές Περπάτημα για την Ελευθερία διοργανώνει, στη Θεσσαλονίκη, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Α21, το προσεχές Σάββατο 16 Οκτωβρίου, μέρα που εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία με στόχο την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.

Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 11:30 π.μ. στο παραλιακό τμήμα της πλατείας Αριστοτέλους και σχηματίζοντας μία γραμμή, θα περπατήσουν  στη Λεωφόρο Νίκης μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Η Α21 καλεί όσους θέλουν να συμμετέχουν να φορέσουν το μπλουζάκι “Walk for Freedom” ή απλώς ένα μαύρο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι ενώ αν η μέρα είναι βροχερή, καλούνται να προτιμήσουν μια μαύρη ομπρέλα. 

Όσοι πάρουν μέρος πρέπει να φορούν τη μάσκα τους και κατά τη διάρκεια του Περπατήματος ενώ κάθε άτομο πρέπει να απέχει 1,5 μ. από άλλο άτομο, μπροστά και πίσω του.

φωτό αρχείου