Δεν θα υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη, όσο ένας άνθρωπος μπορεί να σηκωθεί με ένα μαχαίρι ή ένα όπλο και να εξοντώσει όσους είναι πιο αδύναμοι από αυτόν. Isaac Bashevis Singer, 1902,1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας.

Περιφέρεια ΑΜΘ: 2,2 εκατομμύρια ευρώ για θέσεις σε παιδικούς σταθμούς για ευπαθείς οικογένειες

12 Σεπτεμβρίου, 2019

του ανταποκριτή μας Β. Λωλίδη

Το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ διέθεσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα, προκειμένου να εξασφαλίσει θέσεις σε παιδικούς σταθμούς για παιδιά οικογενειών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Η χρηματοδότηση της Περιφέρειας αφορά συγκεκριμένα σε θέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς, βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σε όλες τις περιφερειακές ενότητες των δήμων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το τρέχον σχολικό έτος 2019-2020.
Με αυτόν τον τρόπο, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης στηρίζει έμπρακτα οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, δίνοντας στους γονείς και στους κηδεμόνες των παιδιών που θα φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς τη δυνατότητα να συνεχίζουν να εργάζονται ή να αναζητούν εργασία.
 Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος, επισκέφθηκε τον 4ο δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό Κομοτηνής, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη, όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των δομών αυτών από τον δήμαρχο Κομοτηναίων Γιάννη Γκαράνη και τη διευθύντρια του σταθμού Ρωξάνη Ζαργιάνη.

*Τη φωτογραφία παραχώρησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Read previous post:
Το Imperial Star Destroyer με 4.784 κυβάκια

Στην πρώτη σεκάνς της ταινίας «Star Wars: A New Hope» είδαμε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες το Imperial Star Destroyer.

Close