Έχει γίνει συνήθεια να διακηρύσσουμε τα δικαιώματά μας με απώτερο σκοπό να αμελήσουμε τα καθήκοντά μας. - Nicolás Gómez Dávila, 1913-1994, Κολομβιανός συγγραφέας

«Περαστικά» Μαυρωτά στον Ζλόκοβιτς (pic)

Η είδηση πως ο παλαίμαχος Μαυροβούνιος σταρ της πισίνας Μπόρις Ζλόκοβιτς βρίσκεται στην εντατική μονάδα σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, όπου δίνει μάχη με τον κορονοϊό, έχει προκαλέσει ανησυχία στους φίλους της υδατοσφαίρισης. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος ως μέλος της εθνικής υδατοσφαίρισης συμμετείχε σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες, εξέφρασε δημόσια την ανησυχία του για τον 37χρονο παλαίμαχο σέντερ φορ, και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.     

«Αν ο κορονοιός στέλνει στην εντατική πραγματικά θηρία όπως ο Μπόρις Ζλόκοβιτς εν μέσω καλοκαιριού, δεν μπορούμε επ’ ουδενί να εφησυχάζουμε. Περαστικά Ζλόκο!» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. 

Ο Μπόρις Ζλόκοβιτς έχει προσβληθεί από πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, με την κατάστασή του να κρίνεται σταθερή τις τελευταίες ώρες. 

Ο Μαυροβούνιος παλαίμαχος κατέκτησε δύο τίτλους Champions League, καθώς και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005, ανάμεσα σε πολλά άλλα μετάλλια. Ο Ζλόκοβιτς ολοκλήρωσε την καριέρα του ως αθλητής το 2015 λόγω τραυματισμού στον ώμο. 

Ασπασία Βελονάκη

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Κ.Αχ.Καραμανλής: Οι υποδομές έχουν κομβικό ρόλο στην “επιστροφή” της Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης

«Τα έργα υποδομών κατέχουν κεντρική θέση και μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο στην “ επιστροφή” της Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης»...

Close