Η εξουσία έχει την τάση να απομονώνει αυτούς που έχουν πάρα πολύ από αυτήν. Στο τέλος χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και πέφτουν. Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

Πέντε κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Πέντε κρούσματα κορονοϊου επιβεβαιώθηκαν σήμερα (22/6) στην ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, μετά από τεστ που διενεργήθηκαν στο τμήμα. Όπως είναι γνωστό, ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, με το πρώτο παιχνίδι να έχει αναβληθεί, λόγω κρουσμάτων στους «κιτρινόμαυρους». Πλέον αναμένεται η ενημέρωση της ΟΧΕ για το μέλλον των τελικών.

H επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τα κρούσματα: «Την πόρτα του τμήματος Χάντμπολ Ανδρών χτύπησε για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο COVID-19. Κατά τον καθιερωμένο έλεγχο του τμήματος χάντμπολ ανδρών βρέθηκαν πέντε θετικά κρούσματα, τα οποία ήδη έχουν “απομονωθεί” και την πορεία της υγείας τους παρακολουθεί το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του τμήματος που βρέθηκαν θετικά στον ιό, ταχεία ανάρρωση».

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ