Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι. Warren Buffett, 1930-, Αμερικανός επενδυτής

Πέντε κορυφαίες διακρίσεις στο εξωτερικό για τα videos τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής

23 Δεκεμβρίου, 2021

Πέντε σημαντικές διακρίσεις για τα videos τουριστικής προβολής της, απέσπασε η Περιφέρεια Αττικής με τη συμμετοχή της σε δεκατρία φεστιβάλ, επιτυγχάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου της να καταστεί ένας μοντέρνος και κοσμοπολίτικος προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μέσα από την ενδυνάμωση και προβολή της τουριστικής ταυτότητάς της. 
Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας στα συγκεκριμένα φεστιβάλ, που διοργάνωσε η Διεθνής Επιτροπή Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών, με την προβολή του πολυδιάστατου τουριστικού προφίλ της, ήταν η γνωστοποίηση στο κοινό των επισκεπτών για τις δυνατότητες επιμήκυνσης του χρόνου παραμονής τους, στην Αττική. Ειδικότερα διαγωνίστηκαν τρία κεντρικά videos με εστίαση σε θέματα πολιτισμού, γαστρονομίας, παραλιών, μουσείων και των νησιών του Αργοσαρωνικού και Κύθηρων – Αντικύθηρων καθώς και οκτώ θεματικού τουρισμού: Θρησκευτικός, οικογενειακός, συνεδριακός, πολυτελείας και αγοράς, πολιτιστικός, δραστηριοτήτων και ιστιοπλοϊας – κρουαζιέρας. 
Ο Γ. Πατούλης μετά τη σχετική ενημέρωση που είχε από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Θ. Κουτσογιαννόπουλο, χαρακτήρισε τις διακρίσεις ως την καλύτερη επιβράβευση των προσπαθειών να καταστεί η Αττική κορυφαίος προορισμός στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, υπογραμμίζοντας: «Βάζουμε τον πήχη ψηλά για μία Αττική  πιο φιλική προς τον επισκέπτη, πιο βιώσιμη, πιο ανθρώπινη. Συνεχίζουμε δυναμικά την εντατική προσπάθεια για την ανάδειξή της ως προορισμό πολλαπλών δυνατοτήτων, 365 ημερών το χρόνο, με αναβαθμισμένες θεματικές τουριστικές εμπειρίες». 
Καλλιτεχνικοί δημιουργοί των videos είναι οι εταιρείες – Steficon και IndigoViewProductions και το υλικό παρατίθεται στις ιστοσελίδες: https://www.youtube.com/c/AthensAttica και www.athensattica.com.