Στους Έλληνες έχουν εξουσία οι Αθηναίοι, στους Αθηναίους εγώ, σ' εμένα η γυναίκα μου, στη γυναίκα μου το παιδί. Έτσι ο γιος μου έχει την ανώτατη εξουσία στην Ελλάδα. Θεμιστοκλής  (Αθηναίος πολιτικός & στρατιωτικός )  525-461 π.Χ.

Πέντε αστέρια με ρεκόρ για το νέο Skoda ENYAQ iV στις δοκιμές του Euro NCAP

19 Απρίλιος, 2021

Το Skoda ENYAQ iV στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP σημείωσε κορυφαία επίδοση στην κατηγορία προστασίας ενηλίκων εντός του οχήματος. Το ποσοστό 94% είναι η καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί από τις αρχές του 2020, όταν οι δοκιμές αναθεωρήθηκαν και έγιναν ακόμα πιο αυστηρές.

Παράλληλα, το ENYAQ iV αποδείχθηκε ασφαλές και για τα παιδιά-επιβάτες του οχήματος, καθώς η επίδοση του 89% που σημείωσε, όχι απλά είναι κορυφαία, αλλά έχει σημειωθεί μόνο από τρία ακόμα μοντέλα την τελευταία διετία, μάλιστα με δύο από αυτά να είναι επίσης μοντέλα του Volkswagen Group.

Με ευκολία κατέκτησε την κορυφαία αξιολόγηση των πέντε αστέρων, επιτυγχάνοντας συνολική βαθμολογία 89%, μία από τις κορυφαίες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία δύο χρόνια. Εκτός των δύο κορυφαίων επιδόσεων στις κατηγορίες προστασίας ενηλίκων και παιδιών εντός του οχήματος, σημείωσε επίδοση 71% στην προστασία ευάλωτων χρηστών του δρόμου και 82% στα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού.

Κ.Π.