Αν η επιχείρηση είναι ξύπνια και δραστήρια, το κεφάλαιο συσσωρεύεται, ό,τι κι αν συμβαίνει στο λογιστήριο. Αν η επιχείρηση κοιμάται, το κεφάλαιο χάνεται σιγά-σιγά, ό,τι κι αν κάνει το λογιστήριο. John Maynard Keynes, 1883-1946, Βρετανός οικονομολόγος

Πέλλα: Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών

18 Μαρτίου, 2020

   Την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη έξι ατόμων, φερόμενων ως μελών της, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

   Κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα, ενώ η εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, περιλαμβάνει ένα επιπλέον πρόσωπο.

   Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης (1,5 κιλό) και κοκαΐνης (115 γραμμάρια), όπως επίσης ηλεκτρονικές ζυγαριές, αλλά και το χρηματικό ποσό των 5.600 ευρώ, που εκτιμάται ότι συνδέεται με την εγκληματική τους δραστηριότητα.

   Όπως ανακοινώθηκε, από την έρευνα του τμήματος ασφαλείας Πέλλας προέκυψε ότι το κύκλωμα δρούσε τουλάχιστον το τελευταίο τετράμηνο, διάστημα κατά το οποίο φέρεται να διακίνησε ποσότητες ναρκωτικών σε πιάτσες τοξικοεξαρτημένων της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας.

   Στ.Τ

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Ράβουν χειρουργικές μάσκες σε δομή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας

Στο ραφείο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία, μια μικρή ομάδα ανθρώπων, με επικεφαλής την προϊσταμένη της δομής,...

Close