Μια αλήθεια που λες με κακή πρόθεση, επηρεάζει πιο πολύ απ΄ όλα τα ψέματα που μπορείς να επινοήσεις. William Blake, 1757-1827, Άγγλος ποιητής & ζωγράφος

“Πέλεκυς” τριών αγωνιστικών στον Κουλούρη

18 Οκτωβρίου, 2017

Αρκετά βαρύς ήταν ο “πέλεκυς” της αθλητικής δικαιοσύνης για τον Ευθύμη Κουλούρη, που θα εκτίσει συνολικά τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στη Λάρισα, καθώς ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα μείνει άλλες δυο αγωνιστικές εκτός ομάδος.

Η δεύτερη αγωνιστική θα είναι αυτή της Κυριακής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ θα χάσει και τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου την επόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Στον αγωνιστικό τομέα ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Φαλήρου, με  ποικιλία ασκήσεων και τακτική για την αμυντική και επιθετική λειτουργία της ομάδας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι συνέχεια κοντά στους παίκτες του και να δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του. Από αύριο ο Ρουμάνος τεχνικός θα μπει στην λογική του αγώνα και θα αρχίσει σχεδιασμούς για τον τρόπο αντιμετώπισης και το σχήμα που θα παρατάξει στο “Γ. Καραϊσκάκης” απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Μεσόγειος: η μεγάλη λεωφόρος της ειρήνης!

Η σχέση των Ελλήνων με την θάλασσα είναι άρρηκτη και τρισχιλιετής, από την εποχή του Μίνωα και του Τρωικού πολέμου.

Close